Onze missie

We hebben spelenmetspellen.nl in het leven geroepen omdat we onderwijsmaterialen maken en bedenken voor onze leerlingen in onze remedial teaching praktijken. Jou willen we daarvan mee laten profiteren. Zo hoef jij het wiel niet meer uit te vinden voor jouw (RT) leerlingen en delen wij graag onze spellen met je. Er zijn gratis materialen en ook betaalde materialen.

Durf je lesmethode eens los te laten en een werkblad te vervangen door een spel.

Elk spel dat wij ontwerpen en bedenken is voorzien van lesdoelen, zo maken wij het voor jou mogelijk om op een andere manier bezig te zijn met je lesdoelen. Mis je nou iets in ons aanbod, deel dan gerust wat je graag zou zien in onze webshop.

Mail dan naar linda@rtpraktijk-inzicht.nl of marian@kijkwatikalkan.nl

Onze waarden

In onze dagelijkse praktijk doen wij inspiratie op voor onze materialen. Al ons materiaal is ontworpen en daarna in de praktijk getest en eventueel aangepast. We streven naar dyslexie-vriendelijke opdrachten waarbij bewegend -, spelend - en handelend leren ons speerpunt is.

Wij kijken naar de leerling vanuit de psychomotoriek en dit zul je terug zien in onze materialen.

Onze producten

Deze zijn uitgekozen om te delen met jou omdat we er in de praktijk de meerwaarde van zien. De leerlingen hebben baat bij deze opdrachten, want ze ervaren de lesdoelen op een andere manier dan uit hun boek of van een werkblad. Doordat de leerlingen bewegend, spelend en/of handelend aan het leren zijn landt de geleerde kennis beter in het brein waardoor de lesdoelen in andere situaties beter op te roepen en toe te passen zijn.

Jij als onze klant

Jij houdt van kant en klare printvriendelijke producten waaraan een lesdoel gekoppeld is. Onze producten schelen je voorbereidingstijd en zijn zo ontworpen dat je er meestal meerdere varianten mee kunt spelen. Er zit altijd een handleiding bij zodat je precies nog eens na kunt lezen hoe wij het spel bedoeld hebben maar voel je vrij om daar je eigen draai aan te geven.